Отзывы о клинике Viva

Уважаемые клиенты сети клиник VIVA!

Будем рады, если Вы оставите свой отзыв.

Мы очень ценим Ваш выбор и прилагаем максимум усилий, чтобы сделать пребывание в наших клиниках комфортным для Вас.

Именно поэтому нам очень важно узнать мнение о нашей работе.

По всем вопросам Вы можете связаться с нами по тел.: 044 238-20-20 или написать в отдел контроля качества.
  • Я хочу оценить:
    Время ожидания *
    Комфортность пребывания *
    Компетентность персонала *

    Да вы же робот!

  • Да вы же робот!

Средняя оценка

Врачи
4.88
Диагностика
4.6
Стационар
4.8
Скорая помощь
4.81
Врачи на дом
4.84
Хирургический центр
4.88
Анастасія
24.05.2022
5

Дуже сподобась лікар, шукала довго гінеколога ендокринолога, це той випадок коли тобі все пояснюють, а не потрібно все витягувати, інформацію.

Терапевт, Эндокринолог Ренчковская Наталья Васильевна
Ренчковская Наталья ВасильевнаТерапевт, Эндокринолог
Юлия
20.05.2022
5

Большое спасибо, лечение для папы оказалось очень быстрым и результативным, отличный врач, воспользовались онлайн консультациями.

Оксана Коломієць
11.05.2022
5

Лікаркою дуже задоволена, професійне ставлення до пацієнта. Дала відповіді на усі мої питання, а їх було немало, зробила ретельний огляд, дала поради, призначила лікування. Дуже вдячна Юлії Анатоліївні))

Невропатолог Ус Елена Борисовна
Ус Елена БорисовнаНевропатолог
Володимир Петровський
04.05.2022
5

Таких лікарів як Олена Борисівна дуже мало! Лікар як кажуть від Бога і дуже хороша людина! Завжди вислухає, порекомендує як краще, уважно проведе огляд і зробить все щоб допомогти людині. Мені пощастило що я випадково потрапив саме до Олени Борисівни на прийом!!! Тепер тільки до Олени Борисівна звертаюсь за допомогою та всім рекомендую! Дякую Олені Борисівні за все!!!

Отзывы о клинике Viva
Отзыв
о клинике Viva
Лариса
12.04.2022
5

Искала проктолога. Друг порекомендовал клинику VIVA, (Киев, ул.Щекавицкая 36), врач - Фарисей Александр Витальевич. После визита к нему осталась довольна. Фарисей Александр Витальевич - внимательный, компетентный специалист. Вакуленко Юлия Асхатовна, операционная медицинская сестра, выполняющая все внутривенные иньекции до и после оперции, делает свою работу качествено и внимательна к людям.

Задорожня Лілія Доміньківна
05.04.2022
5

Павлова це лікар від Бога. Для мене особисто це спасіння Подяка та шана Вам

Гинеколог, Гинеколог-эндокринолог, Онкогинеколог, УЗИ Пащенко Сергей Александрович
Пащенко Сергей АлександровичГинеколог, Гинеколог-эндокринолог, Онкогинеколог, УЗИ
Оксана
23.02.2022
5

Шла на консультацию именно к оперирующему врачу, знала, что свою проблему с кистой решить только опытный врач. Находилась уже по консультациям, надеялась что наконец хоть в этой клинике мне помогут. Я очень благодарна за лечение. Тепер это мой врач. После тридцати без своего личного гинеколога никак

Сосудистый хирург (Флеболог), Хирург Гончаренко Андрей Васильевич
Гончаренко Андрей ВасильевичСосудистый хирург (Флеболог), Хирург
Поліщук Юлія
21.02.2022
5

Очень классный, добрый врач. Спасибо за проделанную ОТЛИЧНО операцию. И хорошее отношение. P.S. ассистентам тоже Спасибо)

Маммолог, Проктолог, Хирург Несвит Мальвина Айденовна
Несвит Мальвина АйденовнаМаммолог, Проктолог, Хирург
Анна
21.02.2022
5

За такими молодыми профессионалами будущее нашей медицины. Спасибо Мальвине Айденовне большое, что моей неходячей 90 летней маме не пришлось скитаться по стационарам и клиникам на каталке, помощь по высшему разряду была оказана на дому, назначено правильное лечение. Сейчас мамина нога здорова. Спасибо, что есть такие ангелы в белых халатах!!!!!

Отзывы о клинике Viva
Отзыв
о клинике Viva
Ірина
21.02.2022
5

Сьогодні тиждень після операції і я можу залишити відгук про роботу клініки. Потрапила я на операційний стіл прямо з роботи та повністю довірилась команді лікарів МЦ Віва на Бальзака. Було страшно, але найкращий гінеколог Олександра Михайлівна Ганчак тримала все під контролем та заспокоїла мене. Команда лікарів впевнено та швидко зробили своє діло. Завдяки анастезіологу я побувала ніби в фільмі. Враховуючи мою супутню хворобу міастенію гравіс, лікар Ткачуковський Олександр Феліксович професійно підібрав мені анастезію, яка не викликала ні єдиного прояву моєї хвороби після операції, та дозволила в стаціонарі комфортно себе почувати при знеболюванні. Після такої анастезіх мені уже нічого не страшно)))) Щира подяка професіоналізму та золотим рукам хірургів, лікарям Іваненку Сергію Васильовичу та Гончаренко Андрію Васильовичу. Зізнаюсь честно, що одним оком підглядала на ваші дії в лампі, ви неймовірно круті. Настільки впевнена та згрупована робота вражає. Дуже щаслива, що саме вашій команді я довірила своє здоровя, дуже цінною знати, що всі пацієнти клініки Віва в надійних руках професіоналів. Ваша майстерність, труд, увага до кожного пацієнта, залишає прекрасні враження. Тому вибір клініки для себе, та багатьох моїх знайомих уже зроблений. Бажаю всім лікарям та моїм ангелам охоронцям міцного здоровя, карєрного зростання, клініці процвітання та багато вірних пацієнтів. Спасибі, що рятуєте життя та бережете здоровя своїх пацієнтів. З повагою, Ірина.

Viva