Отзывы о клинике Viva

Уважаемые клиенты сети клиник VIVA!

Будем рады, если Вы оставите свой отзыв.

Мы очень ценим Ваш выбор и прилагаем максимум усилий, чтобы сделать пребывание в наших клиниках комфортным для Вас.

Именно поэтому нам очень важно узнать мнение о нашей работе.

По всем вопросам Вы можете связаться с нами по тел.: 044 238-20-20 или написать в отдел контроля качества.
  • Я хочу оценить:
    Время ожидания *
    Комфортность пребывания *
    Компетентность персонала *

    Да вы же робот!

  • Да вы же робот!

Средняя оценка

Врачи
4.88
Диагностика
4.59
Стационар
4.78
Скорая помощь
4.82
Врачи на дом
4.84
Хирургический центр
4.88
Саша Сидоренко
21.01.2023
5

Толковы врач рекомендую !!!!!

Лариса
20.01.2023
5

Алла Валентинівна супроводжувала мене протягом всього періоду моєї вагітності, спокійно, професійно, впевнено. Чудовий лікар, 100% рекомендую.

Гинеколог, УЗИ Мохсен Юлия Мохсеновна
Анастасія
19.01.2023
5

Дуже приємний та професійний лікарь. У мене не було ніякого дискомфорту, коли я потрапила до неї в кабінет) Дякую

Валерія
16.01.2023
5

Задоволена візитом до лікаря Довгань Наталії Миколаївни. Дуже приємна та уважна. Легко було спілкуватися. Чудовий спеціаліст, все чітко і зрозуміло пояснила та призначила курс лікування.

Отоларинголог Губа Ирина Валериевна
Владимир
16.01.2023
5

Спасибо Ирина Валерьевна! Ингалятор купил. Считаю, что в данном случае на этом экономить не стоит. :)

Ортопед-травматолог, Проктолог, Хирург Неровня Александр Николаевич
Неровня Александр НиколаевичОртопед-травматолог, Проктолог, Хирург
Виталий
14.01.2023
5

Врач от бога и прекрасный человек.

Наталія
13.01.2023
5

Чудовий лікар, дуже приємна! Одразу починаєш довіряти їй! Відповідає на всі питання, все уточнює, пояснює.

Отзывы о клинике Viva
Отзыв
о клинике Viva
Андрій
10.01.2023
5

Професійне ставлення до пацієнтів у складних умовах, надання детальної консультації, призначення дієвого лікування.

Дарья
08.01.2023
5

Була на прийомі перший раз, кваліфіцириваний врач, все доступно розповідає про проблеми. Раджу

Ортопед-травматолог Иващенко Юрий Борисович
Иващенко Юрий БорисовичОртопед-травматолог
Екатерина Александровна Невидомская
05.01.2023
5

Хочу подякувати лікарю Іващенко Ігореві Борисовичу за своєчасно визначений діагноз та вдало проведену операцію, за уважне, чуйне доброзичливе ставлення, високий професіоналізм. Раджу всім, як лікаря-професіонала і просто хорошу небайдужу людину

Viva