Відгуки

Шановні клієнти мережі клінік VIVA!

Будемо раді, якщо Ви залишите свій відгук.

Ми дуже цінуємо Ваш вибір і докладаємо максимум зусиль, аби зробити перебування в наших клініках комфортним для Вас.

Саме тому нам дуже важливо дізнатися думку про нашу роботу.

З усіх питань Ви можете зв'язатися з нами по тел.: 044 238-20-20 або написати в відділ контролю якості.

  • Я хочу оцінити:
    Час очікування *
    Комфортність перебування *
    Компетентність персоналу *

    Ви робот!

  • Ви робот!

Средня оцінка

Лікарі
4.88
Діагностика
4.59
Стаціонар
4.78
Швидка допомога
4.82
Лікарі додому
4.84
Хірургічний центр
4.88
Саша Сидоренко
21.01.2023
5

Толковы врач рекомендую !!!!!

Лариса
20.01.2023
5

Алла Валентинівна супроводжувала мене протягом всього періоду моєї вагітності, спокійно, професійно, впевнено. Чудовий лікар, 100% рекомендую.

Гінеколог, УЗД Мохсен Юлія Мохсеновна
Анастасія
19.01.2023
5

Дуже приємний та професійний лікарь. У мене не було ніякого дискомфорту, коли я потрапила до неї в кабінет) Дякую

Валерія
16.01.2023
5

Задоволена візитом до лікаря Довгань Наталії Миколаївни. Дуже приємна та уважна. Легко було спілкуватися. Чудовий спеціаліст, все чітко і зрозуміло пояснила та призначила курс лікування.

Отоларинголог Губа Ірина Валеріївна
Владимир
16.01.2023
5

Спасибо Ирина Валерьевна! Ингалятор купил. Считаю, что в данном случае на этом экономить не стоит. :)

Ортопед-травматолог, Проктолог, Хірург Неровня Олександр Миколайович
Неровня Олександр МиколайовичОртопед-травматолог, Проктолог, Хірург
Виталий
14.01.2023
5

Врач от бога и прекрасный человек.

Наталія
13.01.2023
5

Чудовий лікар, дуже приємна! Одразу починаєш довіряти їй! Відповідає на всі питання, все уточнює, пояснює.

Відгук про клініку Viva
Відгук
про клініку Viva
Андрій
10.01.2023
5

Професійне ставлення до пацієнтів у складних умовах, надання детальної консультації, призначення дієвого лікування.

Дарья
08.01.2023
5

Була на прийомі перший раз, кваліфіцириваний врач, все доступно розповідає про проблеми. Раджу

Ортопед-травматолог Іващенко Юрій Борисович
Іващенко Юрій БорисовичОртопед-травматолог
Екатерина Александровна Невидомская
05.01.2023
5

Хочу подякувати лікарю Іващенко Ігореві Борисовичу за своєчасно визначений діагноз та вдало проведену операцію, за уважне, чуйне доброзичливе ставлення, високий професіоналізм. Раджу всім, як лікаря-професіонала і просто хорошу небайдужу людину

Viva